Kroz Srbiju je prethodnih godina u potrazi za boljim životom prošlo mnogo Rusa, međutim mnogi su se i zadržali, a među njima je i veliki broj Ruskinja koje su ljubav svog života pronašle upravo u Srbiji. Među onim Ruskinjama koje su za svog partnera izabrale baš Srbina je i prelepa Angelina koja je na Tik Toku objasnila zbog čega se damama iz Rusije sviđaju upravo naši muškarci.

"Ako može objašnjenje - zašto svaka Ruskinja želi momka iz Srbije? Šta je toliko posebno kod nas, a da ja ne znam?", pitanje je koje joj je postavljeno, a na koje je Angelina dala sledeći odgovor:

- Sve što pišem je moje iskustvo i iskustvo mojih drugarica koje imaju veze sa Srbima. Živim u Srbiji više od dve godine i vidim razliku između Srba i Rusa.

Prvo - za Srbe je porodica uvek prioritet. Bila sam u šoku kada sam došla u Srbiju i videla koliko vremena muškarci provode sa decom. Nijedna moja drugarica iz Rusije nema oca! - navela je Angelina.

Kao drugi razlog istakla je to što su Srbi mnogo mirniji i manje agresivni od Rusa:

- Kao treće - primetila sam da u Srbiji muškarci mnogo više poštuju žene nego u Rusiji.

Ona, takođe, kaže da se u "Srbiji mnogi momci bave sportom za razliku od Rusa".

- Sport je razvijen u Rusiji, ali većinu momaka to ne zanima - navela je.

Kao poslednju stvar lepa Angelina je navela što su u Srbiji još uvek razvijene porodične vrednosti dok u Rusiji više toga nema:

- Porodične vrednosti su razvijene u Srbiji. Mlađu generaciju u Rusiji ne zanimaju porodica i deca - istakla je ona.

Neke devojke iz Srbije se nisu složile sa njom.

- Nisu manje agresivni ni slučajno. Jako su nevaspitani - istakla je jedna naša devojka. 

Bilo je i muškaraca koji su Angelini čestitali na vrednostima za koje se zalaže: "Da je više takvih žena", "Imaš li slobodnu drugaricu za brata Srbina?", pitali su je u komentarima dok je jedan Bojan i objasnio zašto bi radije bio sa Ruskinjom.

"Tražim Ruskinju jer je iz druge etničke pripadnosti i može da odbije feminističke vrednosti koje žene ovde iz ljubomore nameću", bio je ogorčen i ne baš pristojan komentar muškarca iz Srbije.

(Mondo)

BONUS VIDEO: