Voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Draganom, a iako je nakon razvoda rekla da ne veruje u ljubav za ceo život, voditeljku je novi partner demantovao.

- Rekla sam Draganu juče: "Čoveče, ti ćeš mene stvarno da ubediš da si moja ljubav za ceo život", a rekla sam da ne verujem u to, već da verujem u životnu ljubav. Možda je to moja lekcija u životu da shvatim da to postoji. Vrlo sam odgovorna i meni brak nije važan, već sam bila u braku i on nije garant sreće, važno je da sam srećna i da smo mi srećni jedno sa drugim. Meni nije bio cilj kada sam srela Dragana da ga uhvatim i da se udam za njega, kao devedeset posto žena. Niti me interesuje brak, niti rađanje dece. Volim da ga volim i takvog kakvog jeste jer ima takvu dušu, kaže voditeljka.

Foto: ATA images

 

 

- Meni je ljubav važnija od bilo čega. LJudi žive čitav život i misle da su voleli. LJubav nije strast, to je trajno duhovno stanje, a strast telesno stanje. Kad smo mladi nama je uvek strast na prvom mestu, a kako vreme prolazi imam kapacitet da volim muškaraca na jednom dubljem duhovnom nivou i nema uspešnog odnosa, ako nema duhovne bliskosti. Postoji nekoliko vrsta bliskosti kao što su intelektualna, telesna i duhovna. Kad su ispunjene sva tri to je pravi odnos, ali bez duhovnog nema ni jednog, otkrila je Jovana.

Jovana kaže da prinovu ne planira iako bi njena ćerka iz prvog braka volela društvo.

- Stalno kaže: "Mama, rodi mi bebu, mama, ti si izbacili Leu iz stomaka, mama hoćeš da imaš vuka?". Vuka neću, možda Vasilija hoću. Stalno ponavlja kao da je neko nagovorio. Samo čekam mesečno da vidim da li imam ciklus da mi ne prizove goste. Nemam sad vremena za to, ali ni ja ne želim, iskreno. Da se desi rodila bih, bilo bi dete velike ljubavi, isto kao i što je Lea dete ljubavi, sa osmehom zaključuje Jovana.

(Blic)

BONUS VIDEO: