Mira Banjac, doživela je tešku saobraćajnu nesreću 2021. godine , ali uprkos tome, i činjenici da će uskoro napuniti 95. godinu, aktivno učestvuje u svakodnevnim obavezama oko spremnja ručka, odlaska na pijacu, ali i brige oko naslednika. 

- Povukla sam se pre tri godine nakon te nesreće. Ne izlazim iz kuće, ponekad odem do pijace, ali uvek mi neko pravi društvo. Bilo je teško kada sam ostala invalid. Nikada nismo imali sudar pre toga. Krećem se, ali malo teže. Bila sam svesna šta se dogodilo kada je počelo da me boli celo telo. U Foči smo bili na hitnom prijemu, pregledali su nas tamo od glave do pete i vratili smo se kući, rekla je Mira koja se trudi da sačuva psihu.

Foto: ATA images

 

 

- Glava je zdrava. Mogu da čitam, pratim izdavaštvo, neke nove pisce koji dolaze. Ne mogu da učestvujem na silnim promocijama, iako sam uvek pozvana. Pokušavam da budem korisna sebi i svojoj okolini, živim normalan život, imam bolesnog sina oko kojeg sam zauzeta, nemam toliko vremena za sebe. Skuvam ručak, namirim nas oboje i to je to, zaključula je legendarna glumica za Pink. 

BONUS VIDEO: