Zdravko Čolić, legenda naše muzičke scene, svakog maja ima dva posebna razloga za slavlje – i to na početku i kraju meseca.

Sudbonosno "da" pevač je izgovorio 1. maja, dok je 30. maja njegov rođendan.

Miljenik žena, za kojim su uzdisale brojne lepotice, pred matičara je stao sa 50 godina. Statusa "večitog neženje" odrekao se zbog Aleksandre, koju je upoznao još dok je bila student geografije.

Foto: ATA images

 

 

- Sreli smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu, otkrio je večiti šarmer.

Pre nego što su razmenili burme zabavljali su se jedanaest godina.

- Venčali smo se potpuno spontano, za 1. maj 2001. godine. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo dža ili bu, priznao je jednom prilikom Zdravko Čolić.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Na pitanje kako ga je Aleksandra osvojila, odgovorio je:

- Očarala me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno.

Tokom tri decenije zajedničkog života, supruga Zdravka Čolića nikada nije ni pomislila da se eksponira. NJene fotografije u javnosti mogu se izbrojati na prste, a o davanju intervjua nije bilo ni govora.

(Hello)

BONUS VIDEO: