Izvor:Foto: N. Paraušić

OLJA CRNOGORAC OTKRILA: Evo zbog čega više nije voditeljka

Izvor: Nportal

30.12.2021.

11:56

BIVŠA voditeljka je bez zadrške komentarisala aktuelne teme, ali i otkrila stvari koje nismo znali o njoj!

Olja Crnogorac je nekada bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis, tačnije dva! Postala je dizajnerka, a otvorila je i svoj "rent a car", a javnost sve to prati na njenom Instagram profilu koji ima preko 150.000 pratilaca. Reklo bi se da je ova godina bila baš dobra za Olju, a bivša voditeljka je otkrila mnogo toga iz privatnog života, karijere, ali se dotakla i ljubavi i novogodišnjih želja.

Ona je sada po prvi put otkrila zbog čega je napustila voditeljski posao.


Na Instagramu je prati ogroman broj ljudi, a svi se pitaju koja je tajna njenog izgleda.

- Da ne idem u teretanu bilo bi par mrtvih dnevno jer svu negativnu energiju ja izbacim tamo. Idem 5 puta nedeljno, svako jutro, i to je postao moj životni stil. Nisam više temperamentna kao pre, a bila sam jako temperamentna.

Olja je u "svoje vreme" vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamenta voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku. A onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u "Farmi" i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi...Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli "je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti - rekla je Olja.

- Ovi današnji rijalitiji pokazuju propast našeg drušva, koliko mi srljamo u ponor. Mene ništa ne može da čudi jer to što je u rijalitiju to smo mi. Mi gledamo sebe. U "Farmi" smo gledali mlade koji se takmiče, bore, a sada gledamo ponor društva. Pre je bilo cilja, a sada je bitno da budeš što nemoralniji i da dobiješ novac za to od produkcije - izjavila je Olja, pa se osvrnula na njen ljubavni život i pitanje koje muči njenu okolinu "kad će se udati?":


- U moje vreme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović... To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer - rekla je bivša voditeljka i otkrila da je za nju priča da je neko došao "preko kreveta" da vodi emisiju "izlizana priča".

Olja je otkrila i kakva joj je bila 2021. godina kao i čemu se nada u 2022.

- 2021. godina je bila puna ljubavi, podrške, iznenađenja. Volela bih da mi i 2022. godina bude ovakva. Što se tiče posla takođe je bila dobra, nova firma radi odlično. Fokus će mi u ovoj novoj godini biti najviše na poslu, odnosno na stvaranju "novih poslova" - rekla je Olja, pa otkrila da bi volela da bude "namazanija":

(Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Olja Crnogorac #voditeljka #modna dizajnerka #poznati #VIP