I moderno i retro. Brzo i kratko, ali i detaljno i pažljivo. Na latinici, ali i na ćirilici. Od politike i ozbiljnih društvenih tema, do zabave i estrade, sa akcentom na kvalitetnu fotografiju i jedinstven vizuelni prikaz.  

'Nportal' je nastao pod okriljem 'Novosti' sa željom da velikom iskustvu kompanije stare gotovo 70 godina dodamo moderan pečat. Sve u cilju širokog, preciznog, pravovremenog i tačnog informisanja javnosti. Da sa čitaocima budemo 'na ti', da naš portal diše u ritmu Srbije.  

Brzo, iz minuta u minut, stalno na oprezu, odgovorno izveštavanje, kvalitetan sadržaj – to je naš zadatak. Nebitno o kojoj temi se pisalo – o visokoj politici ili o vestima sa estrade.  

Iza imena 'Nportala' stoji ogromno blago koje su decenijama unazad stvarale i prikupljale naše starije kolege i naši uzori iz kompanije 'Novosti', u čijem jatu i mi rastemo. Oduševljenje i entuzijazam sa kojim oživljavamo blago iz nepregledne novinske arhive, želimo da prenesemo i na čitaoce u rubrici 'Retro' koju sa ponosom posebno ističemo.  

Da-2 se oseti sa koliko uživanja radimo na davanju 'drugog života' biserima srpskog novinarstva i fotografije. Koliko nam je i samima zanimljivo da prelistavamo šarolike stranice i scene iz naše prošlosti i učimo o onome što je bilo – da bogatiji dočekamo ono što će biti  

NOVA DIMENZIJA NOVOSTI – NPORTAL.RS