И модерно и ретро. Брзо и кратко, али и детаљно и пажљиво. На латиници, али и на ћирилици. Од политике и озбиљних друштвених тема, до забаве и естраде, са акцентом на квалитетну фотографију и јединствен визуелни приказ.  

'Нпортал' је настао под окриљем 'Новости' са жељом да великом искуству компаније старе готово 70 година додамо модеран печат. Све у циљу широког, прецизног, правовременог и тачног информисања јавности. Да са читаоцима будемо 'на ти', да наш портал дише у ритму Србије.  

Брзо, из минута у минут, стално на опрезу, одговорно извештавање, квалитетан садржај – то је наш задатак. Небитно о којој теми се писало – о високој политици или о вестима са естраде.  

Иза имена 'Нпортала' стоји огромно благо које су деценијама уназад стварале и прикупљале наше старије колеге и наши узори из компаније 'Новости', у чијем јату и ми растемо. Одушевљење и ентузијазам са којим оживљавамо благо из непрегледне новинске архиве, желимо да пренесемо и на читаоце у рубрици 'Ретро' коју са поносом посебно истичемо.  

Да-2 се осети са колико уживања радимо на давању 'другог живота' бисерима српског новинарства и фотографије. Колико нам је и самима занимљиво да прелиставамо шаролике странице и сцене из наше прошлости и учимо о ономе што је било – да богатији дочекамо оно што ће бити  

НОВА ДИМЕНЗИЈА НОВОСТИ – НПОРТАЛ.РС