Izvor:Foto: Tanjug/AP

UŽIVO: Konferencija podrške Noletu

Izvor: Nportal

06.01.2022.

13:35

NAKON dvadesetčetvoročasovne torture koju je Novak Đoković proživeo u Melburnu uživo se na konferenciji za medije obraća njegov otac Srđan.

1:48 - Novak nije prekršio nijedno pravilo. Komunicirao je kao sa Tenis Australija danima. Imao je isti dokument kao  i nekolicina tenisera. Ispoštovan je svaki protokol. Granična policija ga je tada zaustavila i maltretirala ga. Što spada u diplomatski prekršaj. Odveli su ga u izolacionu sobu. Gde su ga policajci ispitivali. Komunicirao je sa porodicom i ostatkom ekipe. Tada je naglo prekinut kontakt sa njim, kada mu je oduzet telefon na tri i po sata. Nakon toga mu je vraćen. Odveden je u drugu izolacionu sobu, koja je zapravo pritvor.

1:40 - Očekuje se obraćanje Srđana Đokovića.

Novak Đoković je zaustavljen na carini u Melburnu. NJemu nije dozvoljen ulazak u Australiju, a od juče je u hotelu za migrante. Đoković je uložio žalbu na odluku Australijskih vlasti, a čeka se uživo obraćanje njegovog oca Srđana koje možete da pratite putem sajta "Novosti.rs". https://www.youtube.com/watch?v=0Bv9ARDVUUw

Za 15 časova kod Skupštine Srbije zakazan je skup podrške najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".