Izvor:Foto: Privatna ahriva/printskrin

NOVI DETALJ ISTRAGE: Šta se desilo sa Metejevim telefonom

Izvor: Nportal

10.01.2022.

14:09

POTRAGA za nesalim mladićem iz Splita, Matejem Perišem, ušla je u jedanaesti dan. Do sada, ipak, još nisu pronađeni konkretni tragovi koji bi olakšali njegovo pronalaženje.

Prema pisanju "Kurira", otkriveno je kada je prestao da radi Perišev telefon. Bazne stanice navodno su potvrdile da se telefon Mateja Periša ugasio u blizini restorana na Sava promenadi, odnosno, da je tu poslednji put registrovan.

Na snimku koji je ranije objavljen vidi se da Matej posle jednočasovnog trčanja po Karađorđevoj i ulicama oko Beton hale, dolazi do restorana na Sava promenadi. Još nije poznato da li je on ušao u vodu, kao što se sumnja.

BloombergAdria.com

- Bazne stanice pokazuju da se telefonu gubi trag upravo tu, u blizini restorana. Pretpostavlja se da je telefon prestao da radi kada je ušao u vodu - navodi izvor "Kurira".

Da podsetimo, Splićanin Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra dok je bio u izlasku sa društvom. Nadzorne kamere snimile su mladića kako trči beogradskim ulicama i na kraju ide ka ledenoj Savi. Potraga za mladićem traje danonoćno, a u Beograd je stigao i njegov otac Nenad Periš.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".