Izvor:Foto: Petar Milošević

DVE GODINE OD SMRTI: Neda Arnerić pokušavala da se ubije

Izvor: Nportal

10.01.2022.

22:29

LEGENDARNA glumica Neda Arnerić preminula je 10. januara 2020. godine, u svom domu za trpezarijskim stolom, a pronašao ju je njen brat kada je pozvao bravara jer se glumica nije javljala na telefon.

Pronašli su mrtvu Nedu kako leži na stolu.

BloombergAdria.com

Glumica je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu, a njen prvi film "San" iz davne 1996. godine je od Nede napravio pravu zvezdu tadašnje Jugoslavije. Jedne od zapaženijih uloga u Nedinoj karijeri jesu uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Varljivo leto '68", "Ispravi se, Delfina" i mnogi drugi.

BloombergAdria.com

 

Glumica je bila dobitnica "Zlatne arene" na Filmskom festivalu 1998. godine u Puli za ulogu u filmu "Haloa - Praznik kurvi".

Neda je tokom svog života bila udata za Dejana Karaklajića, glumca Radeta Markovića i lekara Milorada Mešterovića, koji je preminuo pre par godina nakon duge i teške bolesti, a on je uvek bio njena podrška.

Podsetimo, Neda je dva puta pokušala da se ubije. Jednom kada je u februaru 2019. godine popila šaku tableta, a drugi put kada je pre par godina skočila sa terase i tako pala na limeni krovu, što je ona oštro demantovala, govoreći da je pala dok je širila veš. Pored toga imala je želju da otputuje u Indiju i oseti asketski život, a priznala je da se borila sa depresijom koji je uspela da pobedi uz pomoć supruga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".