Izvor:Tiktok printskrin/vesnadjogani

DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČUJE: Prepoznajete li pevačicu?

Izvor: Nportal

15.01.2022.

21:45

MNOGE estradne ličnosti drastično su se promenile tokom godina. Dok su se neki podvrgli plastičnim operacijama, ima i onih koji su drastično promenili imidž, te bi ih danas malo ko prepoznao.

Pevačica Vesna Đogani jedna je od onih koji danas izgledaju skoro neprepoznatljivo. Ona je na početku karijere izgledala veoma drugačije, s obzirom da je bila crnka, a već duži vremenski period plava kosa je njen zaštini znak.

BloombergAdria.com

 

Vesna je veoma aktivna na Instagramu, a posebno na Tiktoku - na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži Vesna ima najpopularniji nalog kada se u obzir uzmu njene koleginice i kolege. Sa svojim pratiocima deli snimke kako igra, pleše, peva, pa tako odgvara i na njihova pitanja.

Jedan od njenih fanova zatražio je od nje da podeli fotografije iz mlađih dana, a ona je to bez problema i učinila, pa tako iznenadila sve.

BloombergAdria.com

 

- Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe iz perioda '90-ih godina, pa onda i Đoleta - glasio je komentar na koji je Vesna sa zadovoljstvom odgovorila.

BloombergAdria.com

 

- Nisam sigurna da sam bila "ta devojka" '90- ih, ali evo i mene - napisala je pevačica, a onda je usledio set njenih fotografija iz mladosti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".