Izvor:Foto: AP Photo/Mark Schiefelbein

NADAL izbegao da odgovori na novinarsko pitanje o Đokoviću

Izvor: Nportal

17.01.2022.

17:50

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal jedan je od retkih tenisera koji su od starta podržali stav vlade Australije u slučaju protiv Novaka Đokovića.

Đoković je i dalje nezaobilazna tema u Melburnu, pa je tako Španac na konferenciji za medije posle svog meča morao da odgovara na pitanje o srpskom asu.

- Da li verujete da je Novak trebalo da igra Australijan open ove godine - upitala je novinarka Nadala.

Španac se pravio da nije razumeo pitanje, pa se obratio prevodiocu. Potom je tražio od novinarke da ponovi pitanje, da bi se zatim i nasmejao.

- Ne znam. Ne znam. Postajem prilično umoran zbog toga. Nedelju dana je prošlo kada je pobedio na prvom suđenju i bilo mu je omogućeno da trenira. Rekao sam da pravda priča i da je to najispravnija stvar. I, ako je pravda rekla da je njegova viza u redu i da može da igra. Juče je pravda rekla drugačiju stvar. Ja neću nikad biti protiv onoga što pravda kaže - rekao je Nadal i dodao.

- Druga stvar je šta je verujem lično. Idealna situacija u svetu sporta je da su najbolji igrač sveta na terenu i da igraju na najvećim događajima. To je bolje za sport, bez sumnje. Da je Novak bio ovde i igrao, to bi bilo bolje za sve. Kao što sam rekao na početku, ja ne mogu da kažem drugu stvar, jer verujem da je stvar sada vrlo jasna. https://youtu.be/kTwCP1nUN84

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".