Izvor:Foto: ATA images

DOZA GLAMURA: Kaja poput zvezda starog Holivuda zablistala

Izvor: Nportal

21.01.2022.

13:23

MANEKENKA Kaja Gerber obično je obučena ležerno, urbano i trendi, ali kada kroči na crveni tepih — zablista u najelegantnijim izdanjima.

U susret Novoj godini i proslavama koje su, bar u ovom periodu, čini se, iza nas, poznate dame i zaljubljenice u modu imale su odlične predloge kako za najluđu noć ukombinovati garderobu sa šljokicama — bilo da su u pitanju haljine, kombinezoni ili pantalone. Šljokice su često neizostavne i kada je crveni tepih u pitanju, a prava mera ukusa postiže se kada je glavni odevni komad u skladu s ostatkom stajlinga.

BloombergAdria.com

 

To dobro zna i mlada Kaja Gerber, koja, iako ima svega dvadeset godina, uspešno gradi manekensku karijeru izvan okvira slave svoje majke Sindi Kraford, jednog od najpoznatijih modela devedesetih godina.

BloombergAdria.com

 

Kaja Gerber, uporedo, važi i za jednu od mlađih ikona stila, a njene trendi i ležerne kombinacije prava su modna inspiracija devojkama.

BloombergAdria.com

 

Ovog puta je mlada lepotica dobila tu čast da otvori jedan umetnički događaj humanitarnog karaktera u Los Anđelesu.

Uz srebrne minđuše, srebrni sat i superefektne crne sandale, Kaja je pokorila crveni tepih Los Anđelesa i donela pravu dozu glamura koja asocira na stari Holivud...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".