Izvor:Foto: TV Prva printskrin

Voditeljka prvog muža ostavila zbog gej afere

Izvor: Nportal

09.05.2022.

07:37

DANIJELA Buzurović, voditeljka televizije "Prva", već godinama živi u srećnom braku sa glumcem Stefanom Buzurovićem, a njih dvoje venčali su se posle samo 23 dana zabavljanja.

Mnogi ne znaju da je to Danijeli drugi brak, i da je prvi okončan pod vrlo specifičnim okolnostima.

Danijela je pre Stefana bila sa bugarskim voditeljem i producentom Andrejem Arnaudovim. Sa njim se zabavljala tri i po godine, a u bračnoj zajednici su bili samo sedam meseci, dok se nisu razveli, 2010. godine.

U medijima se tada pisalo da su se razišli zbog Andrejevih poroka i gej afere, ali Danijela o tome nikada javno nije govorila, te je priča do dan danas nerazjašnjena. U jednom intervjuu, po povratku u Beograd, pričala je o tome kako je izgledao njen život u Bugarskoj.

Iskreno je rekla da više nije Andrejeva žena, a ubrzo je usledio poziv bugarske TV Nove da ima svoju emisiju subotom, od jedan do tri.

BloombergAdria.com

 

- Vodila sam emisiju s Vihrom, ženom Andrejevog partnera Ivana. Emisiju smo nazvale "Očajne domaćice". NJih dvojica imaju imidž dva muškarca s kojima je nemoguće živeti, a u emisiji se prvi put čula druga strana njihovog života. U emisiju su nam dolazili premijerova žena, političari, ljudi iz vrha države i žalili se na svoje probleme. Bile smo toliko gledane da su nam emisiju produžili za još dva sata - rekla je tada Danijela.

Voditeljka sa suprugom Stefanom ima dvoje dece i sa njim uživa u pravoj bračnoj idili.