Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/mashaterzic

UDAJE SE ĆERKA ZVEZDANA TERZIĆA Maša će uskoro postati majka

Izvor: Nportal

26.01.2022.

07:56

MAŠA Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića i bivša devojka Veljka Ražnatović, dobila je dva prstena od svog dečka i navodno planira svadbu u ovoj godini.

 Maša je navodno u drugom stanju i čeka bebu. Izvor magazina tvrdi da je Maša presrećna što će biti majka, ali da su ovu informaciju pokušali da sakriju i od najbližih prijatelja, što zbog činjenice da je u ranoj fazi trudnoće, tako i kako bi izbegli medijsku pompu.

NJen izabranik ne živi u Srbiji i nije javna ličnost, te ne želi da se eksponira u javnosti, pa samim tim Maša na društvenim mrežama nema nijednu zajedničku fotografiju sa njim. Ipak, ne krije da je zaljubljena.


- Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje - rekao je izvor blizak porodici Terzić.

Par navodno neće da pravi veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti.

(Stori/Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Maša Terzić #VIP #poznati #Maša Terzić trudna #Zvezdan Terzić