Izvor:Foto: Tviter/printskrin/@OvoNisamJa__

PEKARA NASMEJALA SRBIJU: Ovo sigurno još niste probali

Izvor: Nportal

27.01.2022.

10:52

JEDNA pekara u Beogradu objavila je da prodaje, verovali ili ne, burek sa sarmom. Možete odmah pretpostaviti kakav je haos nastao na društvenim mrežama. Iako su reakcije podeljene, ovo je zasigurno doprinelo.

Iako će uvek postojati dve vrste ljudi, oni kojima je burek sa nečim sasvim normalna pojava, i drugi, koji smatraju da on isključivo sa mesom, svaka nova "burek inovacija" iznova nas nasmeje, a neke i dobro naljuti.

Dok u susednoj Bosni i Hercegovini burek doživljavaju kao svoj autentični brend i vole da naglase "Sve su pite, pitice, samo je burek pitac", jedna srpska pekara otišla je korak dalje, ona je napravila ni manje ni više nego - burek sa sarmom!

BloombergAdria.com

Na vratima izloga jedne beogradske pekare osvanuo je natpis da je novo u ponudi "burek sarma".

Ova originalna dosetka vrlo brzo je osvanula i proširila se na društvenim mrežama gde je prikupila ogroman broj reakcija, a sudeći o komentarima čini se da bi neki o ovoj temi mogli beskonačno da raspravljaju.

LJudi su se zapitali o kakvoj bi tu kombinaciji moglo biti reč, a mnogi su zaključili kako su u pitu s mesom ubacili kiseli kupus.

Neki su pitali za tačnu lokaciju, dajući do znanja da im se ovaj spoj dopada, a drugi su izmišljali sa čim bi sve sledeće burek mogao doći.