Izvor:Foto: ATA images

NAKON RASKIDA SA GRAŠOM: Danijela - pismo nerođenom detetu

Izvor: Nportal

27.01.2022.

11:40

KAO bomba odjeknula je vest o raskida Danijele Martinović i Petra Graša, koji sada ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić, ćerku Tončija Huljića i čekaju zajedničko dete. Mnogi su se prisetili intimnog intervjua njegove bivše koji je dala za hrvatske medije, a koji i dan danas potresa sve žene koje se bore za potomstvo.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine ― rekla je Danijela pre nekoliko godina za Jutarnji.

Danijela je, inače, nedavno za "IN Magazin" pristala da odgovori kako se oseća nakon raskida tako duge veze.

- Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna — rekla je Danijela i citirala svog kolegu — Kako bi rekao DŽiboni, "u svemu sada mogu naći nešto lepo i reći 'živote, dobar ti dan'''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".