Izvor:Foto: Tiktok printskrin/cezza_t

POKAZALA LICE NAKON BOTOKSA: Šokirali je surovi komentari

Izvor: Nportal

13.09.2021.

15:20

TIKTOKERKA Kersi Tobin ima 20 godina, a već je, kako je ispričala na svom TikTok profilu, odlučila da se podvrgne tretmanu botoksa kako bi "ispeglala" bore na čelu.

NJen slučaj otvorio je polemiku na mreži da li je uvek i svaka estetska intervencija samo ulepšavanje i podmlađivanje ili može da odvede žene i u drugom pravcu.

Snimila je video u kome pokazuje kako izgleda pre i posle tretmana, a po njenom mišljenju, očita razlika, kako kaže, učinila ju je srećnjom.

Međutim, s njom se ne slaže većina onih koji su videli njen video snimak.

Na slici se jasno vidi gde je Kersi mogla da napravi mimiku na čelu, a gde joj je čelo potpuno zategnuto. Mnogi su joj u kometarima pisali da nakon injekcije botoksa izgleda starije.

- Brzo si se pretvorila iz 20-godišnjakinje u 30-godišnjakinju - napisao je jedan momak, dok je druga osoba rekla da ne razume zašto ljudi žele da se reše svojih emocija koje pokazuju mimikom lica, odnosno podizanjem obrva, mrštenjem...

- Lice bi trebalo da se pomera, da postoje facijalne ekspresije, a ne da bude ovako zategnuto - napisao je jedan od Kersinih pratilaca u kometarima.

Mišljenja o novom izgledu ove devojke su podeljena, pa su još neke devojke njenih godina podržale botoks i dodale da i same odlaze na ovakve tretmane.