Izvor:Foto: Profimedia

U NAREDNIH 6 MESECI: Ovim znacima se život menja iz korena

Izvor: Nportal

07.02.2022.

15:11

ASTROLOZI su najavili da će godina u koju smo ušli doneti velike promene na bolje za mnoge pripadnike Zodijaka. Međutim, kako kažu, u narednih šest meseci tri horoskopska znaka "okrenuće novi list“, a njihovi životi će se iznenada i neočekivano promeniti.

Vaga

Vage kojima vlada Venera i kojima je ove godine u prvom planu karijera, dobiće odličnu poslovnu ponudu u narednih par meseci. Ova ponuda može biti prekretnica u njihovoj karijeri, koja će im obezbezbediti materijalnu sigurnost i podstaći profesionalni procvat.

Savet je da se ne obaziru na prošlost, osim ako to nije u cilju učenja na greškama.

BloombergAdria.com

Jarac

Pripadnici ovog znaka već krajem januara uspešno će privoditi kraju davno započete poslove, a tokom narednih meseci imaće podršku zvezda i veliku energiju koju će moći da upotrebe u svoju korist. 

Na samom početku proleća 2022. Jarčevi mogu upoznati zanimljivu osobu, a ta ljubav može da preraste u nešto što će trajati ceo život.

BloombergAdria.com

Ribe

Mnogi predstavnici ovog znaka Zodijaka dobiće priliku da neočekivano promene mesto stanovanja. Otvara se mogućnost da to bude neko dugo putovanje ili čak i preseljenje u inostranstvo.

Sa ovom promenom mnogi će možda promeniti i poslovno okruženje, čak i zanimanje, ali i krug prijatelja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".