Izvor:Foto: Printskrin Jutjub/Red TV

VOJAŽ ODUŠEVIO GESTOM: Majci zida kuću, a bratu kupuje stan

Izvor: Nportal

09.02.2022.

08:09

PEVAČ takođe otkriva da su ga zvale mnoge kolege sa estrade da im piše pesme.

Mihajlo Veruović Vojaž u poslednje vreme važi za jednog od najtraženijih izvođača iako ima samo 20 godina. Kako uz popularnost ide i novac, Mihajlo je otkrio da je pazario majci plac za kuću, što mu je bila velika želja.


- Dosta pažnje posvećujem fanovima, pratim puls publike. Slušam šta oni žele i pravim muziku za njih, i mislim da zbog toga sebe uspevama da održavam na vrhu. Kao zdravu konkurenciju bih mogao da navedem Igora Panića Nuccija. U trci između najbržih, niko ne može da nas stigne. Kad je meni loše on ima savet, kad je njemu loše, ja imam savet. Tako da se međusobno upotpunjujemo - ističe mladi muzičar koji je pred kraj 2021. godine završio na infuziji.

Vojaž otkriva da postoji devojka u njegovom životu, ali ne želi da je otkriva javnosti.
- Kontaktirali su me brojni pevači sa estrade da im radim pesme. Nemam spremne pesme. Mene kada pozove izvođač, hoću prvo da ga upoznam. Suludo je da neko peva o alkoholu ko nikada nije pio. Bitno je da pesma ima životne note i priče. Upravo je pesma “Pancir“ sa Tanjom Savić pisana po senzibilitetu njene priče i svega onoga što je ona proživela kako bi ljudi mogli da osete pesmu - ističe mladi pevač.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Vojaž #pevač #Tanja Savić #poznati #VIP #Estrada #Mihajlo Veruović