Izvor:Foto: Instagram printskrin/milorad_mandic_manda

12 GODINA BRAKA: Mandina udovica objavila nikad viđenu fotku

Izvor: Nportal

09.02.2022.

21:14

NIJE retkost da javne ličnosti na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz detinjstva i tinejdžerskih dana, a ovom trendu nije odolela ni naša poznata glumica Anastasia Anja Mandić, inače udovica legendarnog glumca Milorada Mandića Mande.

Anja je naime na Instagramu objavila fotografiju s mature, kada su vremena, pa samim tim i trendovi bili posve drugačiji. Ipak, osim stajlinga i kraće frizure, koji su u skladu s tadašnjim modnim trendovima, drugačiji, Anja je, osim lepote, zadržala damsko držanje i stil.

- Jedna maturska, sa zviždukom - napisala je Anja u opisu fotografije koja je prikupila mnoštvo lajkova, ali i pozitivnih komentara njenih pratilaca na Instagramu.

Anja Mandić inače potiče iz glumačke porodice. Naime, njena majka Ognjanka Ognjanović je glumica, a njen deka Aleksandar Ognjanović bio je pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

NJeni roditelji su se razveli kad je bila mala, da bi se potom njena majka udala za glumca Miloša Žutića, dok je njen otac ušao u vezu s majkom Milana Kalinića, te je Anja odrasla uz glumicu Katarinu Žutić i poznatog voditelja.

BloombergAdria.com

Anja je inače bila 12 godina u braku s legendarnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom, s kojim ima sina Andriju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".