Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Nenad Pavlović

NEOČEKIVANI RASKID: Pavle Mensur ostavio glumicu Ivanu Zečević zbog uraganke

Izvor: Nportal

15.09.2021.

13:32

IVANA Zečević i Pavle Mensur, koji su važili za jedan od najskladnijih glumačko-emotivnih parova, odlučili su da stave tačku na svoju vezu. Kako prenose mediji na svoju dvoipogodišnju vezu Pavle je odlučio da nastavi dalje slobodan.

Ogorman uspeh zaljubljenog para, koji se u ljubavi ispred i iza kamera našao tokom snimanja serije "Kalkanski krugovi", ovih dana je prekinuta. Pavle Mensur i njegova koleginica Ivana Zečević u to vreme bili su srećno zaljubljeni, nasmejani, a o svojoj sreći nisu puno govorili u javnosti.

Neposredno pre nego što su stali pred kamere kao par, privatno su Ivana i Pavle otpočeli zajednički život.

Mlada glumica je sa svog profila na „Instagramu“ uklonila fotografije na kojima su srećni zajedno.

Šuška se das je povod za raskid, nova devojka, sa kojom je Pavle uplovio u ljubavnu vezu. Izabranica njegovog srca je Ksenija Knežević (25), jedna od članica benda „Uraganke“.

Sin Srne Lango i Irfana Mensura pred kojim je, kažu, blistava glumačka budućnost, viđen je na nedavno održanoj muzičkoj manifestaciji “Music week" gde je iz publike pratio nastup svoje nove devojke.

U celoj priči nije mladi glumac jedini koji je okončao prethodnu vezu, i Ksenija je bila u dugoj vezi o kojoj je često pričala u javnosti.

#Pavle Mensur #Pavle Mensur raskid #Ksenija Knežević #VIP