Izvor:Foto: Foto: ATA images, Profimedia, Foto: Tviter printskrin/Malagaravaa

SLOBINA TAŠTA: Preponosna sam - na žalost sa prijom nemam...

Izvor: Nportal

14.02.2022.

15:48

POPULARNI pevač Sloba Radanović danas je izgovorio sudbonosno "DA" svojoj devojci Jeleni Đuričanin. Sada se oglasila tašta Slobodana Radanovića, Beba Đuričanin, kaže da je ponosna što se njena ćerka Jelena udala za pevača sa kojim se zabavlja poslednje tri i po godine.

Ponosna mladina majka ne krije da je za njihovu porodicu današnji dan poseban.

BloombergAdria.com

 

- Danas je za nas veoma lep i srećan dan. Presrećna sam i preponosna. Sve je lepo organizovano, a najvažnije je da su mladenci zadovoljni i da se vole. Sloba je divan i vaspitan mladić, a moja ćerka je danima bila uzbuđena zbog venčanja. Srećna je i voljena, a danas naročito. To je njihov dan - rekla je Beba za "Kurir".

Interesovalo nas je da li je zaplakala kada su mladenci izgovorili sudbonosno "Da" pred Bogom u crkvi.

- Iskreno, suzu nisam pustila, ali me je obuzelo baš lepo osećanje. Jako je lepo videti dva bića koja se zaklinju Bogu na večnu ljubav. Ja im želim sve najlepše u životu - poručuje Đuričanka.

Prema njenim rečima i sa prijom, Slobinom majkom Draginjom se odlično slaže.

- Ona je divna, predivna žena. Jako je fina, mila i vidim da je srećna i zadovoljna. Nažalost, nemamo priliku često da se viđamo jer je ona u Zrenjaninu, ali danas smo se lepo ispričale. I moj druga ćerka je presrećna što joj se udala sestra, kao i moji unuci koji obožavaju Slobu - završava Beba.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".