Izvor:Foto: Milena Anđela, Foto: Instagram printskrin/divaccp

SNEŽANA DIVAC POSLALA SNAŽNU PORUKU: Mnogo mi je žao...

Izvor: Nportal

17.02.2022.

16:50

PETRA Divac, usvojena ćerka Vlada i Snežane Divac, našla se u centru skandala zbog fudbalera Niše Saveljića, koji joj je slao poruke koje su upućivale na nabacivanje. Ona je odlučila da progovori, pa je otkrila da su prepiske sa njim nastale na leto 2020. godine, a malo posle toga na društvenim mrežama.

Petra je sinoć otkrila šta se desilo u restoranu bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge i do kakvog je incidenta došlo sa Nišom Saveljićem.

BloombergAdria.com

 

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su dozivele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja - navela je između ostalog Petra.

Sada se ponovo oglasila njena majka Snežana Divac na svom Tviter profilu.

BloombergAdria.com

 

- Ne samo žene, nego i svi muškarci, koji se ne slažu sa bilo kojom vrstom seksualnog nasilja, treba da stanu uz žene. I glasno i jasno. Mnogo mi je žao, ali mnoge moje drugarice, tek u ovim godinama, imaju hrabrosti da pričaju sta im se desilo. Ali još uvek tiho - napisala je ona.

Podsetimo, njen otac Vlade Divac zbog nje pretukao bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".