Izvor:Foto: ATA images

POSTAO SAM DEPRESIVAN Saša Joksimović o psihičkim problemima

Izvor: Nportal

18.02.2022.

19:25

BRAT pevača Željka Joksimovića, Saša Jpksimović bio je bez posla, ali i bez nade da će ga dobiti. Život mu se preko noći promenio nabolje kada je shvatio da za eventualne neuspehe ne treba da krivi druge, već da pođe od sebe.

Saša je do tog rešenja stigao je zahvaljujući stručnoj pomoći, što svima preporučuje. 

- Bilo je perioda kada nisam radio, i to je uticalo na moje samopouzdanje. Štaviše, postao sam depresivan. Kada sam shvatio da dalje tako ne mogu, za pomoć sam se obratio prijateljici, koja je psihijatar. Obavili smo nekoliko razgovora i problem je rešen. Evo, prošle su dve godine, a ja se i dalje pridržavam onoga što sam tada usvojio i pucam od samopouzdanja - rekao je glumac.

BloombergAdria.com

 

Josimović ističe da nije dobio nikakav univerzalni savet.

‒ Ne, takve stvari su individualne. Nažalost, odlazak kod psihologa i dalje je tabu tema. LJudi se plaše da će ih etiketirati kao lude ako potraže stručnu pomoć. A to je, zapravo, jedini pravi način da se nađe izlaz iz tunela. Mene nije sramota da kažem da sam izašao iz mraka.

Podsetimo, Sašu gledamo u aktuelnoj seriji "Igra sudbine", a nedavno se spekulisalo o navodnom razvodu od supruge Nevene. Glumac nije želeo da komentariše ove navode.

(Hello)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".