Izvor:Foto: M. Anđela

DRAGO MI JE ZBOG GREŠKE: Šapić o Beogradu na vodi

Izvor: Nportal

19.02.2022.

12:39

ALEKSANDAR Šapić, prvi na beogradskoj listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“ danas je posetio aktiviste na štandovima Srpske napredne stranke na Savskom vencu na Promenadi.

Šapić je naveo da je Beograd kuća svih građana bez obzira na partijsku pripadnost i nastavićemo grad da menjamo zajedno.

- Mnogi, uključujući i mene, nisu verovali da će se maketa Beograda na vodi pretvoriti u stvarnost, u Beogradsku kulu, najvišu zgradu u regionu i promenadu, najlepše gradsko šetalište. Drago mi je što sam pogrešio i što nam pred očima izrasta ovo veličanstveno naselje- istakao je Šapić.

Šapić ocenjuje da je razvoj infrastrukture u proteklih par godina u Beogradu  izuzetan i da mora da se nastavi.

- Konačno se radi obilaznica, novi trgovi, ulice koje nisu rekonstruisane decenijama, a ako budem imao sreće da dobijem poverenje birača, obećavam da ću ih učiniti još ponosnijim na grad u kome žive i da ću doprineti da titula „Beograđanin“ bude simbol časti i poštovanja- zaključio je Šapić i dodao da je za dalji razvoj Beograda važno zajedništvo.

- Dokazaću da je saradnja ključna za bolje trotoare, bolje škole, bolje komšiluke za mlade porodice i kvalitet života i poštovanje koje naši penzioneri zaslužuju - rekao je Šapić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".