Izvor:Foto: TikTok printskrin/natalie1526n

VRAĆAJ ODMAH U VODU! Pecaroš uhvatio čudno stvorenje (VIDEO)

Izvor: Nportal

24.02.2022.

12:28

MORSKO stvorenje, pomalo zastrašujućeg izgleda, koje upecao neimenovani mladi ribar začudilo je korisnike društvenih mreža.

Kratak snimak na kojem se vidi neobično morsko biće pregledan nekoliko miliona puta, ali odgovora na pitanje koja je vrsta u pitanju i dalje nema....Na prvi pogled izgleda kao hobotnica, ali za razliku od hobotnice koja ima osam pipaka, ova životinja ima samo tri.

Takođe, glava mu je nesrazmerno velika u odnosu na drugi deo tela, a upadljivo je i da ima ogromna usta. Što se veleičine tiče, čini se da je mala životinja u pitanju, bar sudeći po tome da nije veća od širine dve drvene daske na brodu. 

Na snimku koji je ne TikToku obavila korisnica pod imenom Natalia Vorobok čuju se dva glasa - ribara i njegove majke koja je bila na brodu. 

- Šta dođavola.... Šta je to? Mama! Mama, vidiš li ovo? - povikao je ribolovac. 

- Šta je to?! - odgovorila je šokirana majka uz psovku.  

Nije jasno gde je snimak zabeležen ni kada.  

U komentarima uz snimak može se pronaći mnogo duhovitih odgovora, poput onog da je reč o "nekoj vrsti hobotnice ukrštene sa vevericom" i "vraćaj to odmah u vodu!", ali odgovora na pitanje o kojoj je životinjskoj vrsti je reč i dalje nema.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".