Izvor:Foto. Printskrin/Jutjub/Blic

SLAVICA JE BILA MIS JUGOSLAVIJE: Gde je sada i čime se bavi?

Izvor: Nportal

02.03.2022.

07:43

NEKADAŠNJA misica i pevačica Slavica Tripunović danas uzgaja ruže i posvećena je nasledniku i suprugu.

Slavica je 1991. godine postala Mis Jugoslavije i svoju zemlju predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela umetničko ime Dajana.

Najveću popularnost doživela je devedesetih godina kada je muzička karijera u pitanju, ali nije bila zaboravljena, pa je 2009. godine učestvovala u rijalitiju " Farma".


- Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila posle 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zameraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svetu, pitaju me što me nema… Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu - svojevremeno je izjavljivala Dajana i dodala:

- Došlo je i odrastanje mog sina, koji završava košarkašku akademiju u Italiji. To je moja svetla tačka i mogu da mu se posvetim. Došlo je vreme da se posvetim sebi i putovanjima za koje nisam imala dovoljno vremena - istakla je Slavica nedavno.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Slavica Tripunović Dajana #misica #mis Jugoslavije #VIP #poznati