Izvor:Foto: Instagram printskrin/srbija.v.i.p

ČUVENA "ZLOBNICA": Mnogi smatraju da se UNAKAZILA botoksom

Izvor: Nportal

05.03.2022.

16:36

GLUMICA Gabriela Spanik (Spanić) jedna od najvećih zvezda telenovela u svetu, a popularnost među gledaocima u Srbiji stekla je zahvaljujući seriji "Zlobnica" krajem devedesetih.

Posebno zanimljiva ovdašnjoj publici bila je činjenica da ova Venecuelanka vuče poreklo sa Balkana, iz bivše Jugoslavije, budući da joj je otac Hrvat, koji se 1947. odselio u Južnu Ameriku, dok joj je majka Venecuelanka.

Gabrijela je bila prepoznatljiva po savršenim crtama lica, i 90-ih je bila među najtraženijim glumicama na području Južne Amerike.

Međutim, poslednjih godina često je na meti kritika obožavalaca koji smatraju da je prevremeno posegnula za metodama protiv starenja. Sve češće se o njoj piše upravo u tom kontekstu, a fanovi na Instagramu su je u komentarima pitali šta joj se desilo sa licem.

"Nekad si imala predivno lice, sad je uništeno", "S nekoliko bora bi izgledala lepše, nego s tim razvučenim veštačkim licem", "Tužno je videti da se tako lepa žena uništila s previše operacija", "Izgledaš kao plastična lutke", samo neki od oštrih komentara sa Instagrama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Gabrijela Španić #Gabrijela Spanić #Zlobnica #serija Zlobnica #VIP