Izvor:Foto: Dragan Karadarević, Instagram printskrin/unacolic

MISLILI STE DA JE UNA: Ovako glasi pravo ime Čoline ćerke

Izvor: Nportal

05.03.2022.

18:34

OTKAKO je postala punoletna, Una Čolić je sve popularnija, a njen otac je u nekoliko navrata otkrio neke nepoznate detalje o njoj, mada izbegava da eksponira svoju porodicu.

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića, iznenada je postala i te kako popularna na društvenim mrežama - što se često i desi sa decom poznatih roditelja, posebno takvih zvezda kao što je slavni pevač. Sa Unom je to slučaj otkako je postala punoletna, dok se pre toga o njoj znalo jako malo.

BloombergAdria.com

Una je poslednjih godina vrlo aktivna na Instagramu, gde objavljuje redovno svoje fotografije, ali i privlači pažnju svojim trendi i mladalačkim odevnim kombinacijama i dizajnerskim komadima.

Svi znamo da Zdravko Čolić o svojoj porodici govori retko, pa tako mnogi i ne znaju kako izgleda čak i njegova supruga, s kojom je u ljubavi već decenijama. On je uvek čuvao privatnost svojih devojaka, a prošlog leta se osvrnuo na činjenicu da mu je starija ćerka Una "ukrala slavu na trenutak", jer svojim objavama na društvenim mrežama prikuplja na hiljade lajkova i komentara.

- Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce. Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme - rekao je pevač letos posle jednog nastupa u Crnoj Gori i dodao da supruga Aleksandra i ćerke imaju razumevanja za njegova odsustva od kuće usled poslovnih angažamana.

- Ništa mi ne zameraju. Šta meni da zameraju? Volimo se. Znaju one i navikle su da sam u muzici dosta posvećen. Iako volim porodicu više, opet je muzika ta koja mi čini zadovoljstvo. Nema lepšeg od zvuka instrumenta koji ponese ritam - rekao je Zdravko za magazin "Nina".

- Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga - jednom je priznao Zdravko za "Ekskluzivno" šta mu to supruga zamera.

Čola i njegova supruga Aleksandra u braku su od 2001. godine, kada su dobili prvu kćerku. 2006. godine Aleksandra je na svet donela i ćerku Laru. Ipak, iako je svima poznato da se Čolina starija ćerka zove Una, to, zapravo, nije njeno puno ime.

Ona se zove Una Zvezdana Čolić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Zdravko Čolić #Zdravko Čolić ćerka #Una Čolić #pravo ime Une Čolić #VIP