Izvor:Foto: ATA images

NE TREBA NAM EVROVIZIJA: Oglasio se PR Sare Jo nakon poraza

Izvor: Nportal

07.03.2022.

10:11

PEVAČICA Sara Jo, bila je glavni favorit za pobenu "Pesme za Evroviziju 22", međutim ona joj je izmakla. Pobednica je Konstrakta, dok je ona ostala drugoplasirana. Do sada nije javno komentarisala osvojeno mesto ali se oglasio njen dugogodišnji saradnik i PR.

NJen saradnik i prijatelj Marko Spalević napisao je da je ponosan na Saru i da on, ona i ceo tim pružaju podršku pobednici – Konstrakti.

BloombergAdria.com

 

- Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni", napisao je Spalević na Instagramu, pa dodao:

- Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju. Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Konstraktu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".