Izvor:Foto: I.Marinković, N.Fifić

STATIRAO U KUKURUZU Žika o početaku karijere - gori od Milke

Izvor: Nportal

08.03.2022.

13:06

DANAS uspešan čovek, Žika Jakšić, važi za jednog od najharizmatičnijih na estradi, međutim nije uvek bio uspešan. On je otkrio da je na početku svoje karijere bio gori od Milke Canić i da je statirao u kurkuruzu, b.

Mare je želeo da jednom za svagda pojasni publici emisije "Nikad nije kasno" zbog čega se Žika toliko ponosi zvezdama ''Granda''.

BloombergAdria.com

 

- Možda mnogi ne znaju ali ću ponoviti. Taj projekat, ko je smislio?- pitao je Mare.

- Pa dobro, ja sam doneo ideju, sa Sašom, ali smo zajedno- rekao je skormno Žika.

Ono zbog čega je Maretu pomenuti šou posebno interesantan jeste njegova briga o kandidatima nakon što završe sa takmičenjem.

- Mislim da je taj menadžement i taj koncept nešto novo što si ti doneo. Bavljenje tim mladim ljudima, to je tvoj pečat, zato si ti toliko ponosan. Mislim tamo se nisi pokazao kao voditelj- našalio se Mare, na šta je Žika odgovorio:

.- Drago mi je ako sam doprineo njihovim karijerama, ali ja sam tamo statirao u kukuruzu, bio sam gori od Milke Canić, nisam čak govorio ni ''dobro veče'' samo sam klimao glavom- kroz smeh je rekao Jakšić.

Nakon mnogo godina rada i truda ukazala mu se prilika da vodi takmičenje veterana, koje je takođe sam smislio, i u čemu se odlično snašao.

- Ja sad ovde ordiniram u različitim ulogama, malo zasmejavam, nekad se našalim ali kažem ja i poneku pametnu- zaključio je voditelj.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".