Izvor:FOTO: Jutjub/Printskrin/Darko Miličić/Tviter, Profimedia

ADRIJANO ILI MILIČIĆ: Ko bolje ispija pivo? (VIDEO)

Izvor: Nportal

17.03.2022.

16:17

NEKADAŠNJA fudbalska zvezda Brazila Adrijano snimljen je u jednoj faveli kako ga voze na motoru u vidno alkoholisanom stanju. Legendarni Brazilac pije pivo i nazdravlja društvu sa ulice, go do pasa i ali vidno raspoložen. Ova scena neodoljivo nas je podsetila na sličan "izazov" koji je pre više od 5 godina "započeo" naš bivši košarkaš Darko Miličić. Ostaje samo dilema, ko je od njih bolji (sportista) u ispijanju piva?

Posedovao je ogroman talenat, bio jedan od najboljih napadača, ali je mogao mnogo više, samo da je bio disciplinovaniji. Ipak, jedno je sigurno, Adrijano nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

BloombergAdria.com

Adrijano ima 40 godina, a fudbalsku karijeru okončao je 2016, iako je imao važeći ugovor sa Majamijem. Pre toga nosio je dres Flamenga, Intera, Fjorentine, Parme, Sao Paola, Rome, Korintijansa...

Najviše vremena provodi u favelama gde je i odrastao. Živi boemski i voli da časti ljude. Neretko su ga snimali u alkoholisanom stanju, a brazilski mediji su pisali i da se drogira.

Adrijano je na sve optužbe uzvraćao osmehom i pričom da su mu porodica i prijatelji sve u životu, da je odrastao u zajednici i da će tako i umreti.

Sa druge strane, bivša srpska košarkaška zvezda nije nikada doživela toliku transformaciju kao Andrijano, ali ne krije da voli ponekad da se opusti uz muziku i po koju flašicu.

Video snimak jednog njegovog provoda još uvek je viralan.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".