Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak

SIN MIODRAGA KRIVOKAPIĆA Proslavio ga film "Montevideo"

Izvor: Nportal

20.03.2022.

13:55

ČLAN glumačke ekipe serije "Tajne vinove loze" je naš čuveni glumac Miodrag Krivokapić. On igra lik Radula Maišića oko koga su koncentrisane mnoge intrige.

Miodrag je jedan on naših najcenjenijih glumaca, ali retko ko zna da je njegovim stopama pošao i njegov sin, Bojan Krivokapić.

On se proslavio sa prvom ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu "Montevideo, Bog te video", a zatim je osvojio srca publike u seriji "Istine i laži".

BloombergAdria.com

Bojan je rođen u Beogradu pre 36 godina, u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu.

Bojan je oženjen suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

- Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno - rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

- Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Miodrag Krivokapić #Tajne vinove loze #Bojan Krivokapić #Montevideo, Bog te video #VIP