Izvor:Foto: Jutjub printskrin/KITV

UBIO LJUBAVNIKA PA POLIO BETONOM: Jezivo ubistvo na Havajima

Izvor: Nportal

21.03.2022.

17:46

MLADI Huan Tehedor Baron (23) je u pritvoru u Kaliforniji, gde je pobegao ranije ove nedelje, a vlasti žele da ga izruče nazad na Havaje, gde ga čeka optužnica za drugostepeno ubistvo, piše Hawaiinewsnow.com.

Mladić osumnjičen za jezivo ubistvo u Honoluluu na Havajima priznao je zločin i takođe rekao da je telo žrtve zalio betonom u pokušaju da ga prikrije.

Policija je u sudskim dokumentima objavljenim u petak navela da je Baron zadavio 73-godišnjeg Garija Rubija sa kaišem, nakon što je žrtva nakon odnosa priznala da je pozitivna na virus HIV. Baron je rekao policiji da je telo žrtve potom stavio u kadu u njenoj kući i kuhinjskim nožem prerezao vene kako bi inscenirao samoubistvo.

Policija je navela da je Baron “pronašao vreće betona u Garijevoj garaži i napunio kadu betonom” da sakrije telo. Potom je kupio još betona u radnji i prekrio sve talogom od kafe kako bi prikrio miris.

Baron je u pritvoru bez kaucije a u petak se nije pojavio pred sudom u Los Anđelesu kako je trebalo. Sudija je obavešten da je osumnjičeni imao “medicinski incident”.

U međuvremenu je drugi muškarac, 34-godišnji Skot Henon, oslobođen iz pritvora u četvrtak, nakon što su vlasti zaključile da nije umešan u ubistvo Rubija. https://youtu.be/ER3cOtngR0Q

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".