Izvor:Foto: Arhiva TV Novosti

HIT SLIKE SA SNIMANJA: Veru šminkaju, a njih tri blistaju

Izvor: Nportal

27.03.2022.

20:49

DOBRO poznata domaća serija koja nam je redovno izazivala smeh "LJubav, navika, panika" je od 2005. godine, kad je počelo emitovanje, pa sve do danas, među omiljenima kod publike.

Snimljene su 3 sezone koje su se emitovale do 2007. godine, a glumačka postavka, sa malim izmenama, ostala je ista i dosledna do samog kraja.

Za ukupno 58 epizoda uspeli smo da zavolimo sve likove koji su redovno uspevali da nasmeju publiku svojim izjavama, a njihove svađe i replike se i dan-danas pamte.

Ova serija je okupila naše velike glumce kao što su Seka Sabljić, Nikola Simić, Zijah Sokolović i LJiljana Stjepanović. Sa njima su kadar delile i tada nove nade našeg glumišta među kojima su Marija Karan, Mirka Vasiljević, Nada Macanković i Borka Tomović. Gledaoci su imali prilike da uživaju u svakodnevnim dogodovštinama omiljenih nam likova.

BloombergAdria.com

Čuvene roditelje Veru i Miću maestralno su odigrali Seka i Nikola. Janju, naravno, vezujemo samo za Mirku Vasiljević, dok je Maju prvo tumačila Marija Karan, pa Borka Tomović. Tačnije, Mariju smo gledali u 38 epizoda, a Borku u 20. Mnogi su, naravno, bili tužni kad je Marija Karan napustila seriju, ali je razlog bio više nego razumljiv.

Ona je to učinila zbog odlaska na profesionalno usavršavanje u London. Kasnije je, kao što znamo, otišla u SAD, gde živela dugi niz godina.

U nastavku možete pogledati zanimljivu galeriju sa snimanja popularne serije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".