Izvor:Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

SINONIM ZA HARMONIJU: Ove biljke privući će ljubav u vaš dom

Izvor: Nportal

29.03.2022.

17:56

PREMA drevnim učenjima Feng Šuija neke biljke poseduju neverovatnu osobinu generisanja pozitivne energije. Filozofija Feng Šui glasi da su biljke sposobne da dramatično promene život čoveka. Svaki cvet zrači određenom energijom i svaki deluje drugačije na određen spekatar u našem životu.

Ove biljke bi trebalo da držite u domu da biste doneli prosperitet u život:

1. Kineska ruža

Poznatija kao hibiskus, simbolizuje ljubav poput magneta, što znači da će se ljubav lepiti za vas. Ovu biljku postavite jugozapadno u vašem domu, jer je to ugao ljubavi.

2. Spatifilum

Ili ženska sreća, kupuje se i čuva se kao i Anturijum, muški deo sreće. Obavezno ih čuvajte u saksiju tamnije boje, koja simbolizuje odanost i plodnost. Ove biljke čine savršen spoj muške i ženske energije, pa ćete tako i privući partnera koji vam najviše energestki odgovara.

BloombergAdria.com

 

3. Ciklama

Prema verovanju ovaj cvet će sinonim za harmoniju i ljubav. Oni koji drugo tragaju za srodnom dušom, i koji su dugo usamljeni, osim što ćete privući partnera, ova biljka će vam pomoći da napravite pravi izbor u krajnjem odabiru. Ova biljka je poželjna i kao poklon za godišnjicu braka ili venčanje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".