Izvor:Foto: Arhiv Novosti

LJUBAV NA PRVI POGLED: Aco suprugu zaprosio nakon 7 dana veze

Izvor: Nportal

02.04.2022.

08:02

POPULARNI pevač Aco Pejović i njgova supruga Biljana godinama uživaju u skladnom braku, a zaljubili su se već na prvi pogled.

Pevač je jednom prilikom otkrio da je svoju životnu saputnicu zaprosio nakon nedelju dana zabavljanja. On je tada počeo da gradi svoju pevačku karijeru, a Biljana je bila maturantkinja.

-Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali – rekao je Pejović svojevremeno u jednoj emisiji.

BloombergAdria.com

 

Pejović je priznao i da je zakasnio na sopstveno venčanje.

-Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila – priznao je pevač tada.

Aco ne krije ni to ko je kod njih gazda u kući.

-Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda – iskreno je rekao pevač.

BloombergAdria.com

NJih dvoje venčali su se čim je ona završila srednju školu.

- Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom – rekao je jednom prilikom za Aco.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".