Izvor:Foto: Printskrin/Insragram/minea.official

MINEA JE JEDVA OSTALA ŽIVA Gde je i šta radi pevačica danas?

Izvor: Nportal

04.04.2022.

11:14

HRVATSKA pevačica Minea, čije hitove smo obožavali, doživela je pre više od decenije saobraćajnu nesreću koja ju je umalo koštala života.

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najpopularnijih pop pevačica u regionu, a mnogi njeni hitovi i danas se slušaju.

Ona ove godine puni 45 godina, mnogi tvrde da nikad lepše nije izgledala, ali možda se ne sećate razloga zbog kog se povukla sa scene u trenutku velike popularnosti.

Naime, razlog tome je bila saobraćajna nesreća koju je doživela pre trinaest godina...

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea svojevremeno za hrvatske medije, pa dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici su bile potrebne dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti, koje su nastupile nakon ovog traumatičnog događaja. Tada je zapostavila muziku i nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji...

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim, zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Ipak, sada je uspela da vrati staru kilažu.

Osim pevanjem, Minea se ostvarila i kao voditeljka različitih emisija, a evo kako danas izgleda:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Renata Končić Minea #poznati #VIP #Estrada #pevačica