Izvor:Foto: Instagram printskrin/elf_zu

MUFTIJINA ŽENA: "Zahtevamo ekshumaciju i obdukciju"

Izvor: Nportal

10.04.2022.

18:46

ELMA Elfić Zukorlić, druga supruga Muamera Zukorlića, oglasila se posle konferencije koju je danas održao Usame Zukorlić, muftijin sin iz braka, koji tvrdi da ima dokaze da je njegov otac preminuo od trovanja.

Elma je na svom Instagram profilu istakla da je iznenađena ne samo dobijenim rezultatima, nego i činjenicom da su takve analize uopšte rađene.

Usame, predsednik Stranke pravde i pomirenja, izjavio je danas da su dve nezavisne laboratorije radile analize i da rezultati obe pokazuju da je njegov otac otrovan.

- Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok smrti našeg oca i lidera - rekao je Usame Zukorlić.

Nakon toga, oglasila se i Elma Elfić Zukorlić.

- Moja deca i ja smo jako potreseni i uznemireni navodima koji su danas izrečeni, takođe, nemamo nikakave informacije da je analiza uzorka rađena, kao ni u kojoj zemlji ni u kojim laboratorijama su vršene analize. Sve što znamo, saznali smo putem medija - poručila je Elma preko svog Instagram naloga.

Ona je navela da deca i ona zahtevaju da što pre dobiju celokupne informacije o izrečenim navodima, na koje, kako je rekla, imaju psolutno pravo.

- Zahtevamo ekshumaciju i obdukciju, ali i ono što se nije čulo na konferenciji, da želimo, ukoliko navodi budu tačni, da se pokrene istražni postupak i krivac nađe i izvede pred lice pravde - dodaje Elma Elfić Zukorlić.

Podsetimo, Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini.

Zukrlić je bio predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".