Izvor:Foto: ATA images

KRSTINJA PUCA OD SAMOPOUZDANJA Dekolte, dubok šlic i go stomak

Izvor: Nportal

15.04.2022.

16:27

KRSTINJA Todorović se pojavila na jednom događaju i sve prisutne zasenila svojim izgledom.

Finalistkinja "Zvzeda Granda", Krstinja Todorović sve je zasenila neverovatnom transformacijom svog tela, ali put do ostvarenja nije bio lak.

Iako mnogi smatraju da je operacijom želuca, a nedavno i uklanjanjem viška kože na lakši način postigla sjajne rezultate, pevačica priznaje da je unutrašnja borba podjednako teška kojim god se metodama služili.

BloombergAdria.com

 

Ipak, ona danas izgleda bolje nego ikad, i ponosno ističe svoje telo u različitim stajlinzima, a sinoć je na jednoj proslavi zasenila sve.

Krstinja je zablistala u smaragdno zelenoj suknji sa dubokim šlicem koju je uprarila sa istim topom, ostavljaući golu kožu između.

Krstinja je već zakazala dve nove intervencije na jesen.

- Sada ima 68 kilograma i pršti od samopouzdanja. Lepo se oseća u svojoj koži, ali ima još nekih stvari koje bi promenila. Recimo, grudi i usta. Sviđaju joj se veće usne, tako da je rešila svoje da poveća. I u grudi će da stavi silikone, neće ih povećati, samo će ih učvrstiti - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da se pevačica neće smiriti sve dok ne bude izgledala tip-top:

- Svesna je da sada mnogi muškarci uzdišu za njom i uživa u tome. Razgovarala je sa estetskim hirurgom i on joj je dao neke sugestije, šta bi još na njoj moglo kod nje da se uradi. Sada se polako sprema za odlazak "pod nož" i jedva čeka da izvuče maksimum od svog izgleda.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".