Izvor:Foto: Jutjub printskrin/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

CELA JUGA LUDELA ZA NJOM: Gde je danas fatalna Tatjana Pujin?

Izvor: Nportal

16.04.2022.

11:36

SEĆATE li se čuvene rečenice iz kultnog filma "Mi nismo anđeli 1: "Gde si našao ovu nevaspitanu", pitao je šanker Nikolu. Ta “nevaspitana” je bila seksepilna Lidija, koju je glumila Tatjana Pujin, jedna od najlepših domaćih glumica tog vremena.

Slavu je stigla glumeći u filmovima “Tako se kalio čelik“, “Mi nismo anđeli“, "Hajde da se volimo", "Oktoberfest", "Špijun na štiklama", "Sulude godine", a mnogi je se sećaju i po ulozi Ciganovićeve ćerke u "Boljem životu".

- Žene su se u vremenu Jugoslavije doživljavale na taj način, samo kao seks simboli. Mene su stavili na listu top 10 seksepilnih žena na filmu u Jugoslaviji. Međutim, nisam toga bila svesna - rekla je Tanja u jednom intervjuu.

BloombergAdria.com

Pujinova se devedesetih povukla sa scene i domaće javnosti, a onda je napustila Srbiju. Novo životno poglavlje započela je u Italiji. Tatjana se udala za političara Đulijana Červinija. Ona se sa savetnikom pres-kabineta predsednika Italije venčala najpre na Baliju, a drugi put su bračne zavete razmenili u Rimu 2013. godine.

 

Jednom prilikom je otkrila i kako su se upoznali:

- Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.“ Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine - ispričala je glumica u jednom intervjuu.

BloombergAdria.com

Tatjana je za "TV magazin" otvoreno pričala o tome zbog čega nije želela da se ostvari kao majka i o slobodi da živi životom koji želi.

- Zato što nemam razloga da bilo šta krijem. Vodim normalan život, lep, za koji smatram da bi trebalo da ga ispričam. Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao muškarci što to mogu, ne razumem zašto to ne bi mogla ja.

Glumica je imala šta da kaže i na temu usvajanja:

- Moj suprug i ja nikada o tome nismo razgovarali. Poslednjih godina dosta naših prijatelja je usvojilo decu, te smo uvideli koliki je to problem oko papira. Ima dosta asocijacija čiji sam član i gde pomažem deci s autizmom. Tako da mi je to što pomažem nadomestilo taj nedostatak.

Tatjana je jednom prilikom za “TV magazin“ progovorila o napuštanju glume.

BloombergAdria.com

- Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Zadnji film koji sam radila bio je u Sarajevu, posle toga se govorkalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je posle toga stvarno izbila loša situacija. Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju - rekla je Tatjana.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".