Izvor:Foto: TikTok printskrin

OČARALA INTERNET LICEM Zbog tela je svaki dan vređaju (FOTO)

Izvor: Nportal

16.04.2022.

11:53

TAŠA Flint je devojka koja se konstantno na svom TikTok profilu suočava sa okrutnim komentarima internet trolova sa raznih strana sveta.

Devojka kojoj su okrutni komentari prvo što ujutro vidi na svojim društvenim mrežama, konačno je odlučila da uzvrati udarac.

Veličina nije merilo lepote i to je ono što je Taša želela da istakne na svom profilu. Taša redovno deli različite video klipove na svom TikToku, a nedavno je objavila i snimak u kojem je za sebe rekla da je "zdepasta".

Komentar je izazvao lavinu reakcija. Dok su joj jedni poručili da nije u redu da tako govori o sebi, drugi su joj rekli da je u redu što na takav način prihvata sebe. 

Dobila je i velik broj komentara, od kojih je jedan bio i "lep oblik". Upravo je taj komentar Taši poslužio kao inspiracija za novi video. 

BloombergAdria.com

- I jedno i drugo važi. Zdepasta sam, ali zdepasti oblik je prelep oblik. Veličina XL i XXL spadaju u tešku kategoriju, odnosno u kategoriju "zdepastih". To što o sebi govorim na takav način nikako ne znači da se ponižavam. To je samo priznanje - rekla je Taša i objasnila kako su već dugo vremena "bucmast", "debeljuškast" i drugi pojmovi gotovo postali uvrede.

- Mislim, to što tako govorim o sebi ni na koji način ne znači da se ponižavam - to je samo priznanje. Kad kažem da sam debeljuškasta ili zdepasta, to nije dobra ili loša stvar. To je kao da kažem: "Imam plavu kosu, imam plave oči", to je samo činjenica.

BloombergAdria.com

Taša je priznala i kako je prestala da broji zlobne komentare na račun svog "lepog lica" i "ne-tako-lepog tela". Priznala je i kako se takvih komentara najviše naslušala na bivšem poslu prodaje venčanica.

- Nikada to nije dolazilo od devojaka koje su bile pred udajom, već od bake, tetke ili majke koja bi došla s mladom. Mislim da one u tom trenu ne bi ni razmislile o onome što bi rekle - poručila je na svom profilu.

- Svi bi trebalo da budemo malo pažljiviji. Zato što reči bole, a kada zabole, to ostaje s nama i utiče na nas. Veličina nije isto što i lepota. Ima toliko bitnijih stvari u životu od etikete u ormaru - rekla je za kraj svog videa, a njene su reči izazvale i lavinu još lepših komentara. 

"Što te više gledam, više te volim, totalno si inspirativna - promenila si moj pogled", "Volim ovo i volim te!", samo su neki od komentara ispod objave koja u ovom trenu broji više od 8.000 lajkova.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".