Izvor:Foto: Nportal

OGNJENOVA ROĐAKA Bila omiljeno TV lice, povukla se iz javnosti

Izvor: Nportal

17.04.2022.

11:44

JEDNOM prilikom je Ognjen Amidžić priznao da je baš ova voditeljka zaslužna za njegov dolazak za televiziju!

Voditelj Ognjen Amidžić je poreklom je iz Šapca, ali malo ko zna da je u krvnom srodstvu sa jednom popularnom srpskom voditeljkom.

U pitanju je voditeljka Aleksandra Jeftanović, a njih dvoje su čak stajali rame uz rame tokom trajanja rijalitija "Farma".

BloombergAdria.com

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - ispričao je svojevremeno Ognjen.

On je dodao da je baš Aleksandra zaslužna za njegov dolazak na televiziju.

- Viđali smo se na nekim snimanjima. Ja sam zahvaljujući njoj došao na televiziju na kojoj sad radim, jer je ona znala za neke moje ideje - rekao je jednom prilikom Amidžić u "Premijeri".

BloombergAdria.com

Voditeljka Aleksandra Jeftanović vratila se na male ekrane, ali iako je dugo nije bilo u javnosti, nikako nije bila zaboravljena. Za sve ovo vreme, ona nije mnogo eksponirala svoj privatni život.

Sa suprugom Aleksandrom Švrakom ima sina Aleksu i ćerku Anu i, dok se sa decom relativno često fotografiše za društvene mreže, supruga retko pokazuje.

Prvo dete je sa Aleksandrom dobila u 39. godini, a, kako kaže, to je jedino tada moglo da se desi.

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je Aleksandra u emisiji "Magazin In".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".