Izvor:Foto: V. Đ.

STRAVIČAN ZLOČIN: Pucao ženi kratežom u glavu (VIDEO)

Izvor: Nportal

26.09.2021.

09:10

Ž. P. (61), predsednik borskog SUBNOR-a, koji je u petak, hicem iz krateža,ubio svoju nevenčanu suprugu V. N. (41), sa kojom ima troje dece, na saslušanju se branio ćutanjem.

Po saznanjima "Novosti", Ž. P. je u petak otišao u frizerski salon "Viki", koji je držala njegova nevenčana supruga da bi se ošišao. V. N. se nekoliko dana ranije iselila iz stana Ž. P. - kaže izvor iz istrage.

Predsednik borskog SUBNOR-a je došao do nje i tražio da se vrati kući. Došlo je do rasprave u lokalu, i tom prilikom je Ž. P. posečen makazama po ruci. Besan je otišao do auta, odakle je uzeo kratež.

- Sa oružjem u ruci, Ž. P. se vratio u frizerski salon - dodaje naš sagovornik. - V. N. je, videvši ga sa oružjem, počela da vrišti i pobegla je iz lokala. Međutim, nekoliko metara dalje, Ž. P. ju je sustigao i iz neposredne blizine joj pucao u glavu. Od zadobijenih povreda, V. N. je preminula na licu mesta. Ž. P. je pobegao sa mesta zločina, ali je ubrzo uhapšen. On se "krio" u frizerskom salonu svoje nevenčane supruge - dodaje naš sagovornik.

- Nedavno je V. N. napustila Ž. P. i iselila se iz njegovog stana - kaže nam poznanik ovog para. - Međutim, on je nije odustajao od toga da mu se nevenčana supruga vrati. Stalno je bio kod nje u lokalu. Navodno, u jednom trenutku V. N. je, nakon silnog ubeđivanja, i pristala da se vrati u stan Ž. P.

- Kobnog dana, međutim, V. N. je Ž. P. kazala da više ne može da živi sa njim - saznaje naš list.

U Boru navode da su znali da je Ž. P. prek čovek, ali da niko ni slutio nije da u kolima drži kratež, a kamoli da je spreman da ubije.

- Ostavio je tri sina i bez majke i bez oca - kažu poznanici ovog para. - I, ko će sada da brine o deci...

Protiv Ž. P. je podneta krivična prijava zbog teškog ubistva. https://www.youtube.com/watch?v=PSdHNUxZIcQ

NAJSTARIJEM SINU POZLILO

Poznanici ovog para kažu da je njihov najstariji sin, star tek 17 godina, kada je čuo šta se desilo, završio na trijaži borske Opšte bolnice.

- Dečak je mnogo teško podneo što mu je otac ubio majku - kažu naši sagovornici. - Najmlađi sin, koji ide u drugi razred osnovne škole, u vreme ubistva je bio u školi.

V. Đ.