Izvor:Foto: Fejsbuk printskrin/Vladimir Jelic

PREPOZNAJETE LI VODITELJA? Oženjen glumicom, prepoznatljiv glas

Izvor: Nportal

20.04.2022.

10:21

KADA on priča uvek mora da je mir i tišina i tada svi pažljivo slušamo svaku rečenicu koju izgovara.

Na fotografiji nalazi se poznati voditelj Vladimir Jelić koji dugo godina vodio "Dnevnik" na radio Televiziji Srbije, ali je nedavno prešao na drugu televiziju. 

BloombergAdria.com

On je poznat i prepoznatljiv ne samo po tome što javnost obaveštava o najbitnijim vestima iz sveta i regiona nego i po svom prepoznatljivom izgledu i boji glasa.

Ono šta javnost ne zna i o čemu on ne priča tako često jeste njegov privatni život. Poznato je samo to da on uživa u ljubavi sa glumicom Jovanom Jelić koji znamo po ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar".

- Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

Inače, malo je poznato da je Vladimir nekada je pevao u horu, a sada kaže zapeva "kad ima glasa". Pevuši kod kuće ili u kafani, kad ga pogodi neka stara pesma, recimo "Stani, stani, Ibar vodo" ili "Kafu mi draga ispeci".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".