Izvor:Foto: Profimedia

Paćinova devojka 54 GODINE mlađa od njega (FOTO)

Izvor: Nportal

27.04.2022.

15:47

SLAVNI glumac Al Paćino u nedelju je proslavio je 82. rođendan sa svojom 28-godišnjom devojkom Nur Alfalah, piše britanski Dejli Mejl.

Par je bio u crnim odevnim kombinacijama, a viđeni su kako sa prijateljima slave u italijanskom restoranu DŽouns u Vest Holivudu u Kaliforniji.

Nur je u ponedeljak svom dečku čestitala rođendan i putem Instagram "storija" snimkom koja prikazuje mlađeg Paćina. Ona je od njega mlađa 54 godine, ali to joj nije nikakav problem jer preferira da bude u vezi sa mnogo starijim muškarcima.

BloombergAdria.com

Nur je, naime, bila u vezi s Mikom DŽegerom kada je on imao 74, a ona samo 22 godine. Takođe, svojevremeno se šuškalo da se viđa s milijarderom i filantropom Nikolasom Bergruenom (60) kao i sa 91-godišnjim Klintom Istvudom. Ipak, Nur je demantovala da je bila u vezi sa Istvudom, rekavši da je popularni glumac i reditelj njen porodični prijatelj.

Paćino i Nur prvi put su viđeni zajedno početkom aprila kada su večerali u jednom italijanskom restoranu. Međutim, neimenovani izvor za Pejdž Siks otkrio je da su se njih dvoje tajno viđali za vreme pandemije.

- Paćino i Nur počeli su da se viđaju tokom pandemije. Ona uglavnom izlazi sa vrlo bogatim starijim muškarcima… S Alom je već neko vreme i dobro se slažu. Čini se da im razlika u godinama nije problem, iako je on stariji od njenog oca. Nur se druži samo sa pripadnicima džet seta i dolazi iz bogate porodice - ispričao je izvor.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".