Izvor:Foto: Instagram printskrin

34 GODINE MLAĐA ANINA SESTRA: 2 godine starija od njenog sina

Izvor: Nportal

04.05.2022.

10:08

SESTRA Ane Stanić, Klara Stanić, mlađa je od pevačice čak 34 godine, a javnost do sada nikada nije imala prilike da je vidi. Iako je Ana neko ko čuva svoju privatnost, a pogotovo porodicu, isključivo za sebe, njen otac, Vojkan Stanić, na društvenim mrežama objavio se fotografije sa mlađom naslednicom.

Klara je samo dve godine starija od Aninog sina Vuka, ima skoro 12 godina, a njihova porodica sjajno funkcioniše. Pevačicin otac dobio ju je u svom drugom braku sa suprugom Marijom i ona je centar njegovog sveta, o čemu svedoče i pomenute fotografije.

BloombergAdria.com

Razlika u godinama nikada nije predstavljala prepreku da se pevačica zbliži sa sestrom, te je ona jednom prilikom otkrila kako izgleda njihov odnos:

BloombergAdria.com

- Klara je još jedno veliko bogatstvo u mom životu i s njom imam sjajan odnos. Od Vuka je starija samo dve godine, a oni se veoma lepo igraju kada su zajedno. NJemu je jasno da je Klara njegova tetka, ali ne postavlja previše pitanja oko formalnosti - ispričala je Ana jednom prilikom za medije, prenosi "Glossy" .

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".