Izvor:Foto: ATA Images

TAMARA POTRESENA: "Pretila je da će ubiti muža, mene i dete"

Izvor: Nportal

07.05.2022.

13:24

TAMARA Đurić proživljava porodičnu dramu.

 Juče je ispred kuće njenog supruga Nikole Kačareviča na Zvezdari, a u kojoj se nalazi njihova firma za iznajmljivanje automobila, morala da interveniše policija, ali i Hitna pomoć.

BloombergAdria.com

 

Prema rečima našeg izvora, Tamarina zaova je lomila sve pred sobom: automobile koji se rentiraju, prozore, auto- perionicu. Ona je tokom divljačkog napada nanela povrede i radnicima, a sve vreme je pretila Tamari i njenom detetu da će ih ubiti. - Đurićkin muž i njegovi prijatelji su pokušavali da je obuzdaju, ali je sve bilo bezuspešno. Ona je tad zapretila i rođenom bratu smrću - priča naš izvor sa lica mesta.

BloombergAdria.com


Pozvali smo Tamaru, koja je potvrdila naša saznanja: - Tačno je sve što ste čuli. Juče me je suprug pozvao i rekao da njegova sestra pravi dramu, tako što lomi sve pred sobom i da niko ne može da je smiri. S obzirom na to da sam upoznata sa tim o kakvoj se osobi radi, odmah sam došla i uzela uplakano dete da ne gleda roditelja u takvom stanju. Govorila je kako će ubiti i mene i moje dete. Ubrzo je došla policija i ekipa Hitne pomoći. NJu su vezanu odvezli dok se opirala i vikala. Iskreno, nisam u tom trenutku čula šta je sve još pričala jer sam se na vreme sklonila sa njenim detetom da ne bi gledao majku u takvom stanju. Ja kao roditelj ne želim da dovedem dete u opasnost na bilo koji način. Jako mi je žao, ali već danas ću da je prijavim nadležnim organima - ispričala je Tamara.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".