Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/RST kulturno umetnički program-zvanični kanal

Premijera filma '' Ne igraj na Engleze'' 10. maja

Izvor: Nportal

09.05.2022.

12:10

Film "Ne igraj na Engleze" reditelja Slobodana Pešića počeće da se emituje u bioskopima od 12. maja, a od sutra 10. maja u 20 časova održaće se svečan apremijera filma u MTS dvorani.

Glavne uloge u filmu tumače nedavno preminuli Marko Živić kome je ovo prva i poslednja uloga na filmu. Film je snimljen na osnovu istomene predstave u kojoj je Marko igrao godinama. Osim njega gledaćemo u glavnim ulogama Ivan Tomić, Daniela Siča.

BloombergAdria.com

 

Ostale uloge igraju Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreča i Irena Mišović.

Film "Ne igraj na Engleze" doživeo je svetsku premijeru na prošlogodišnjim 56. Filmskim susretima u Nišu, na kojem je Ivanu Tomiću dodeljena Povelja za izuzetnu mušku ulogu.Kako jednu od glavnih uloga u filmu „tumači“ i luksuzni Bentley automobil, ispred MTS dvorane biće postavljen na posebnom mestu tokom premijere.

BloombergAdria.com

 

Najavljeni gosti premijere su Dragan Bjelogrlić, Zoran Kesić, Milutin Mima Karadžić, Jug Radivojević, Miloš Timotijević, Petar Janjatović, Monika Romić, Stefan Radonjić, Ivana Zarić, i drugi brojni predstavnici našeg jkulturnog i javnog života.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".